Nieuw fietsarrangement langs kleine plaatsjes in de Achterhoek

0

Zin om er weer op uit te trekken? In de rustige en uitgestrekte Achterhoek is een nieuw fietsarrangement opgezet met een paar leuke hotels. Onderweg ontdek je mooie kleine plaatsjes als Groenlo, Ruurlo en Lochem. Voor bagagevervoer is gezorgd en je e-bike kun je gratis opladen in de hotels.

Het nieuwe fietsarrangement is een 4-daags hotelarrangement waarbij je van hotel naar hotel fietst en onderweg prachtige plekjes in het Achterhoekse landschap doorkruist. Fietsen in de Achterhoek, dat betekent na elke bocht verrast worden door een prachtig vergezicht of een karakteristiek doorkijkje. In de hotels geniet je iedere avond van een diner en s’ochtends staat er een ontbijt voor je klaar om weer met goede moed op pad te gaan. Ook het vervoer van je bagage wordt geregeld. E-bikes kun je in alle hotels gratis opladen.

Leuke fietshotels in de Achterhoek

Je eerste overnachting is in hotel Villa Ruimzicht (zie foto’s hieronder). Eventueel kun je nog even Doetinchem in. De volgende dag rijd je naar Aparthotel Havezate Marveld, bij Vestingstad Groenlo. Via het gezellige Ruurlo fiets je daarna richting Lochem waar je overnacht in hotel BonAparte. De fietsroutes zijn gebaseerd op het fietsroutenetwerk. De afstand per dag ligt tussen de 45 en 60 km, maar is ook makkelijk aan te passen wanneer je een ommetje meer of minder wilt doen.

 

Beeld: hotelsindeachterhoek.nl

 

 

 

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.