Editie 4 inclusief 100% e-bike magazine

4

In FietsActief 4, vers van de pers, vind je volop fietsinspiratie in eigen land en in het nabije buitenland.  Want dromen over mooie fietsvakanties mag, en is altijd een goed idee natuurlijk.

Zo vind je met de route Noordorp een prachtig fietsgebied dat ligt in de zogenaamde Groenblauwe Slinger. Een oase van rust midden in de Randstad: vol weilanden, slootjes, dorpjes, wat molens én een paprikakas her en der. Toeren over de Veluwe met onze prachtige knooppuntenroute? Het mag, dus doen! Je vindt er frisse groene blaadjes aan de beuken en eiken, want het voorjaar is in volle gang in de bossen bij Garderen. Over prachtige paadjes verken je de streek én kom je langs twee kastelen.

Inspiratie voor het buitenland? Maak een prachtig rondje in Zuid-Engeland door een lieflijk landschap en gezellige marktstadjes, én langs prehistorische plekken als Stonehenge. Ook om van te watertanden is de ruige kust van Bretagne. Het staat er langs de Atlantische Oceaan vol met vuurtorens, elk met een verhaal. Op de fiets kun je ze heel goed ontdekken!

Tot slot ontvang je bij FietsActief 4 het gratis 100% e-bike magazine. Daarin komen allerlei typen e-bike aan bod. Dé e-bike bestaat namelijk niet, want er zijn zoveel soorten en maten. Gelukkig maar, want iedereen verwacht iets anders van zijn elektrische fiets. Welke type e-bike past het beste bij jou? Een verhelderende e-bikespecial, inclusief kooptips en tests.

FietsActief nummer 4 ligt vanaf vrijdag 15 mei in de winkel en is ook te bestellen in onze webshop.

Deel.

Over de auteur

4 reacties

 1. awmvanrooij op

  Waarom kan ik de fietsroute welke in het nieuwe magazine staat, niet online vinden?
  Ik ga over een paar weken een week naar de omgeving Ermelo om te fietsen en de route uit magazine 4 leek me een mooie route.
  Helaas staat deze nog niet op de website om te kunnen downloaden naar mijn gps

 2. G. van Son op

  in het nummer 100% e-bike magazine staat een Kruiswoordpuzzel, heel leuk!
  er staat: breng de letters uit de genummerde vakjes over naar de gelijkgenummerde vakjes van de oplossingsbalk!!!
  GEEN OPLOSSINGSBALK !!! Puzzel opgelost maar ik kan niet meedoen!

 3. Redactie FietsActief op

  Inderdaad een fout van onze kant! In FietsActief nummer 5 herhalen we deze puzzel, en zetten de oplossingsbalk er dan WEL bij!