Even eruit op een verantwoorde manier: Erfgoedlogies d’Ouffenhoff

0

Dezelfde vier muren en hetzelfde fietsrondje dicht-bij-huis – na een paar weken kan het wat gaan vervelen. Een verantwoorde manier om er toch even een paar dagen tussenuit te gaan is het pas gerestylede Erfgoedlogies d’Ouffenhoff in Limburg. En dat kan nu met een heel voordelig uitwaai of last-minute arrangement.

Beetje bij beetje landt de impact van de Corona crisis bij ons allemaal. De gevolgen van de ontstane situatie zijn voor iedereen lastig te overzien. Neem even de tijd om tot jezelf te komen en zorgeloos te genieten van een paar mooie dagen met je partner of gezin. Veilig en met gepaste afstand, zodat we deze crisis zo snel mogelijk weer de baas zijn. Want dat blijft natuurlijk centraal staan.

Vernieuwde vakantiehuizen

De vakantiehuizen van Erfgoedlogies d’Ouffenhoff (Zoover 9,8) zijn net vernieuwd en vormen een inspirerende omgeving. Het uitwaai-arrangement boek je voor een week, weekend of midweek. Lekker uitwaaien langs de uiterwaarden van de Maas met de gratis wandel- en fietsroutes – fietsen huur je nu tegen een speciale arrangementsprijs. De horeca zijn natuurlijk gesloten, maar er zijn tal van boerderijwinkels in deze Regio van de Smaak met bijvoorbeeld lokaal vruchtensap.

Lastminute naar een superdeluxe vakantiehuis

Een bijzondere actie: de superdeluxe en grote vakantiehuizen Kasteelboerderij (nieuw!) of de Grote Berckt zijn nu lastminute te boeken voor gezinnen van minimaal 4 personen. De nieuwe houtgestookte hottub mag je gratis gebruiken. Neem contact op voor meer informatie.

Gratis wifi en privé buitenruimte

Buiten heb je alle ruimte om buiten te zitten op je privé terras of in je eigen tuin. Dankzij de gratis wifi kan er gewoon doorgewerkt worden en kunnen kinderen eventuele online lessen volgen. Er is ook een grote eigen speeltuin. De vakantiehuizen worden allemaal schoongemaakt naar de laatste richtlijnen. Natuurlijk gelden er geen annuleringskosten in deze onzekere tijd. Boodschappen (zoals Limburgse vlaai) kun je laten bezorgen van verschillende supermarkten. Het gevoel van een avondje uit haal je naar je vakantiehuis met een afhaalmaaltijd van Maes21, op fietsafstand aan de Maas. Of laat een lekker diner bezorgen van Restaurant Centraal uit het dorp. Dek de tafel feestelijk – buiten, als het weer meezit – en vergeet even je zorgen.

 

 

 

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.