Editie 2/editie 3-2020 inclusief gratis streekgids Leuven & Hageland – een dubbeldik nummer!

0

Je fietst er van duin naar bos naar strand naar wad naar polder, en door vier übergezellige dorpjes. Ameland is een fietsersparadijsje. Wat het nog mooier maakt? De lekkere Amelander producten die je onderweg tegenkomt. Na afloop zal je conclusie zijn: Ameland smaakt bést! Houd je van weidsheid en ruimte? Ga dan eens diek kiek’n tussen Zoutkamp en Noordpolderzijl. Waar je steeds zelf je vergezichten kunt kiezen! Inspiratie voor het buitenland? Laverend tussen het oude en nieuwe Slowakije kom je tal van verrassingen tegen. Verder: een niet te versmaden fietsroute, de Innradweg. Van het Zwitserse Maloja naar het Duitse Rosenheim, langs imposante bergen. Ook hebben we voor deze dubbeldikke editie een aantal fietsen getest. Het lijkt bijna niet meer de vraag óf je een e-bike gaat kopen, maar welke. Onder gewone e-bikes vind je tegenwoordig ook heel wat sportieve types. Daarmee kun je niet anders dan volop in beweging blijven! Ook bereden we drie speed e-bikes, waaronder de Speed E-bike van het Jaar.

En met gratis streekgids Leuven & Hageland. Leuven is een fijne fietshub, met een autoluwe binnenstad vol historie én terrasjes. Pik gelijk het Hageland mee, de regio die zich ten oosten van de stad uitstrekt. Mooi in het voorjaar, als de boomgaarden in bloei staan.

FietsActief nummer 2/3 ligt vanaf vrijdag 10 april in de winkel en is ook te bestellen in onze webshop.

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.