Pieterpad fietsen? Makkelijk & leuk met deze route

0

Het Pieterpad is een begrip in Nederland. Onder wandelaars natuurlijk, het blijft een wandelroute. Maar voor iedereen die liever fietst, biedt dit traject een toegankelijke en mooie oplossing. Pieterpad fietsen? Zo ga je van Pieterburen naar de Pietersberg – of omgekeerd.

Pieterpad fietsen

Je uitzicht vanaf de Pietersberg

Pieterpad fietsen

In het boekje Fietsen langs het Pieterpad geeft Ad Snelderwaard een alternatieve route voor fietsers. Deze meandert langs het originele Pieterpad uiteraard. Maar doordat de fietser een ruimere actieradius heeft, kan de auteur je ook meenemen naar de mooiste plekjes langs het Pieterpad

Pieterpad fietsen

De weisheid van Pieterburen

Het boek zit niet alleen voor mooie foto’s, maar ook vol praktische informatie. Zo is de route van 515 kilometer opgeknipt in 16 overzichtelijke etappes. Van iedere etappe is de route uitgezet via het knooppuntennetwerk waarbij je de knooppunten zowel in de volgorde Noord-Zuid en Zuid-Noord krijgt. Zo kun je het traject eenvoudig  in beide richtingen rijden. Mocht de route via knooppunten je onvoldoende houvast bieden, dan vind je achterin voor elk van de etappes een uitneembare, gedetailleerde kaart én zijn via een download de gps-tracks beschikbaar. Tot slot geeft het boek bijna 90 overnachtingsadressen, inclusief telefoonnummer en website.

Uitgeverij Elmar / € 19,99 / ISBN 978 90389 26940

Pieterpad fietsen

Deel.

Over de auteur

Geef je reactie