Fiets en Wandelbeurs: deze vijf lezingen zijn de moeite waard

0

Ga je naar de Fiets en Wandelbeurs dan is het heerlijk om gewoon rond te slenteren en wel te zien wat je tegenkomt. Maar het is ook leuk om gericht een lezing of workshop te bezoeken over een onderwerp dat je interesseert. Daarvoor geven we vijf tips. Het hele overzicht van lezingen en workshops vind je in dit SCHEMA

Fiets en Wandelbeurs lezingen

  • Jessica de Korte  – De Oostzeeroute
    FietsActief-medewerkster Jessica de Korte geeft twee lezingen. De routemaakster en fietsreiziger vertelt zondag 1 maart om 15.00 uur over De Oostzeeroute in Denemarken. Dit was in 2019 de Fietsroute van het Jaar. Een traject vol bossen, mosterdvelden en zandstranden die je over twaalf eilanden voert, allemaal met hun eigen charme.
  • Jessica de Korte  – Oostenrijk
    Daarnaast geeft Jessica zaterdag 29 februari om 15.00 uur een lezing over Fietsen in Oostenrijk. Samen met het Oostenrijks Toeristenburo neemt ze je mee op fietsreis. Ze zet 17 fietsroutes door het hele land in het zonnetje. Daarnaast zal ze haar ervaringen op de Tauernradweg uitvoerig delen en veel praktische tips geven.
Fiets en Wandelbeurs lezingen

FietsActief-medewerkster Jessica de Korte geeft twee lezingen

  • Kees Lucassen – Drie mooie fietsreizen voor beginners
    Op vrijdag 28 februari om 16.00 uur en zaterdag 29 februari om 12.00 uur neemt reisjournalist Kees Lucassen je drie keer mee op fietsreis. Waarheen? Van Eindhoven naar Parijs, van Praag naar Dresden én van het Oostenrijkse Nauders naar het Italiaanse Verona, via het Gardameer. Het zijn drie afwisselende reizen van één week die goed te doen zijn voor iedereen die 50 tot 70 kilometer per dag wil fietsen.
Fiets en Wandelbeurs lezingen

Eric naarstig op zoek: ‘Waar had ik nou in hemelsnaam de blikopener opgeborgen?’

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.