Elfstedentocht fietsen op 2 februari, iets voor jou?

0

Echt winter is het nog niet geweest. Het is dan ook weer onzeker of er dit jaar dan eindelijk een Elfstedentocht komt. Maar toch is er ook dit jaar weer een elfstedentocht. Huh? Jazeker: op zondag 2 februari kun je een alternatieve elfstedentocht fietsen. Laat die schaatsen in het vet en haal een rijwiel uit de schuur!

Elfstedentocht fietsen

De alternatieve Elfstedentocht is al jaren een bergip onder fietsliefhebbers. Het evenement staat open voor alle rijwielen die op het fietspad thuishoren. Dus naast met je racefiets ben je ook met je ook met je step, ligfiets of e-bike van harte welkom. Je kunt kiezen uit drie afstanden: 200 kilometer (11 steden), 140 kilometer (7 steden) en 90 kilometer (6 steden).

Die afstanden volbrengen zorgt al voor voldoening, en de organisatie doet daar na afloop nog een schepje boevenop met de Winterelfsteden Bandcompetitie. Een feestelijk programma met talentvolle bands uit heel Nederland. Deze treden op in Café de Bak in Leeuwarden.

Inschrijven doe je via de website of ter plekke. Meedoen aan de langste afstand kost kost 35,50 euro, de andere afstanden 32,50 euro. Leden van de NTFU en KNWU leden krijgen 3,- euro korting. HIER vind je meer informatie.

Elfstedentocht fietsen

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.