Nieuwe verzamelsite: Bijzonderhuisje.nl

0

Een boshuisje of tiny house op de Veluwe, strandhuisjes in Zeeland of een duurzaam vakantiehuis in Duitsland: mooie huisjes genoeg, maar je moet ze wel weten te vinden. Op de nieuwe website Bijzonderhuisje.nl staat een selectie van de mooiste huisjes in Europa.

Het aanbod aan vakantiehuizen is zo groot, dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Vooral als je houdt van echt bijzondere huisjes. De nieuwe site Bijzonderhuisje.nl helpt je op weg en bespaart tijd. Het belangrijkste criterium: dat je je er direct thuis voelt. Je vakantie verdient een bijzonder huisje!

 

Waterrijk Oesterdam

Waterrijk Oesterdam is bijvoorbeeld zo’n plek met bijzondere huisjes. Een klein vakantieresort aan het Zoommeer in Zeeland met luxe villa’s. De meeste liggen direct aan het water en hebben een eigen aanlegsteiger. Je hebt de keus uit verschillende varianten, zoals een wellnessvilla met sauna en een watervilla met zwemtrap. Waterrijk Oesterdam ligt midden in Nationaal Park Oosterschelde, een waterrijke omgeving met veel watersportmogelijkheden. Op het park vind je een hippe beachclub voor ontbijt, lunch, diner en borrel. Er zijn boten, kano’s en fietsen te huur. Het zandstrand met cabana’s is een mooie plek om een dagje op de fiets af te sluiten.

  

Tiny House op Waterrijk

Je kunt op dit park ook overnachten in een 4-persoons tiny house. Door de slimme indeling is er meer dan genoeg ruimte. De huisjes zijn ingericht met twee slaapkamers, een luxe keuken, badkamer en gezellige zithoek met open haard. De openslaande deuren in de woonkamer leiden naar de veranda met eettafel en de ruime tuin.

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.