Nieuwe hotspot in Middelburg: Boutique Hotel Eleanor

0
Afgelopen najaar opende Boutique Hotel Eleanor de deuren in de oude binnenstad van Middelburg. Naast 14 unieke suites vind je hier ook de eerste cocktailbar van Zeeland. Al eerder werd de bijbehorende brasserie gelanceerd waar klassieke wereldgerechten met Zeeuwse invloeden worden geserveerd. Een topstek als uitvalsbasis voor mooie fietsroutes!

Boutique Hotel Eleanor is meer dan een hotel, het is een ontmoetingsplek waar hotelgasten, restaurantbezoekers en locals samen komen. Een hotspot met internationale allure, maar wel met een lokale touch: let op de prachtige zwart wit portretten van Zeeuwen in klederdracht. Vanuit het centraal gelegen Middelburg kun je dankzij het Zeeuwse fietsnetwerk FIKS mooie tochtjes maken over Walcheren. Hier vind je kant en klare routes, of plan je route via de routeplanner.

Wereldgerechten met lokale touch 

Kleinschalig suitehotel

De 14 verschillende luxueuze suites zijn ontworpen door mede-eigenaresse Juliette Peters, met authentieke elementen, eigenzinnige details en eigentijdse producten. Mooie stoffen, weelderig behang met bloemenprints en rijke kleuren geven de suites een luxe en warme uitstraling. De open badkamers hebben ruime regendouches, in de XL suites vind je extra grote badkamers met ligbad.

  

 

 

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.