Sleeperoo: slapen op bijzondere plekken in Duitsland

0

Duitsland is gastland van de Fiets en Wandelbeurs komend voorjaar. Toevallig heeft ons buurland een leuk nieuw concept om te overnachten: sleeperoo. Blijf een nachtje slapen op de meest bijzondere plekken, dankzij de sleep Cube. Slaap bijvoorbeeld direct aan zee in een geurig park, een museum of te midden van een kudde alpaca’s. Een nacht om niet snel te vergeten, die je fietsvakantie helemaal af maakt!

Duitsland

De sleep Cube is uitgerust met een comfortabel matras, warme dekens en comfortabele kussens. In een duurzame koelbox vind je biologische snacks en andere praktische kleinigheden. Er is maar één sleeperoo beschikbaar per locatie om de ervaring uniek te maken. Duurzaamheid staat hoog in het vaandel. Zo is er gebruik gemaakt van hernieuwbare grondstoffen, maar is er ook aandacht voor de toegang per openbaar vervoer en fiets!

Unieke overnachtingen op historische plekken

Een bijzondere historische plek om te overnachten is bijvoorbeeld de Ebernburg in Bad Kreuznach, waar je de middeleeuwen van dichtbij meemaakt. De sleeperoo ligt op een exclusief toegankelijk uitzichtpunt. Op de fiets kun je rivierweiden, eikenbossen, wijngaarden en bizarre rotsformaties ontdekken met spectaculair uitzicht op de vallei. Of kies voor een nachtje achter de kloostermuur van het Klooster Eberbach in Rheingau. Je sleeperoo ligt in het midden van de wijngaard, met direct uitzicht op de middeleeuwse oranjerie en de basiliek. Meenemen om nog even in te lezen voor het slapengaan: De Naam van de Roos van Umberto Eco. De film is hier opgenomen, net als veel scenes uit de serie Game of Thrones! 

 

Beeld: Sleeperoo 

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.