Editie 8-2019 inclusief gratis streekgids Haarlem & Zuid-Kennemerland

0

‘Ober, biertje!’ Echter, niet zo maar eentje. Stap af in de Brabantse natuur, geniet van de rustieke omgeving én van door monniken gebrouwen trappistenbier met de route Berkel-Enschot. Heuvels, herfst en hier en daar een Saksisch hoes: dat is driedubbelop genieten met de knooppuntenroute Twente. En het extraatje is dat je ook nog even door Duitsland fietst.

Zin in bergen, maar niet zo in klimmen? De Zillertal Radweg, die vanaf Mayrhofen naar het begin van het Tiroolse dal loopt, kent nauwelijks hoogteverschillen. En langs de route is veel te zien en te doen. En terug dan? Dat kan met de Zillertalbahn. Nog meer fietsinspiratie voor in het buitenland: eens in je leven móet je gefietst hebben in Toscane. Door een landschap dat van onvermoede lagen is voorzien. Langs verstilde stadjes, door geweldige eikenbossen en over prachtige heuvels met verbluffende uitzichten.

Ook bij dit nummer weer een mooie streekgids. Deze keer rond Haarlem & Zuid-Kennemerland. Haarlem is heerlijk in de herfst! Je vindt er genoeg plekjes om op te warmen als je door een bui overvallen wordt. Heb je geluk met een indian summer? De terrassen zijn er prachtig!

FietsActief nummer 8 ligt vanaf vrijdag 1 november in de winkel en is ook hier te bestellen.

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.