De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."
De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."

Tip: Leine-Heide-Radweg over de Lüneburger Heide

0

De Leine-Heide-Radweg laat je niet alleen maar heide zien. Natuurlijk fiets je ook dwars door natuurgebied Lüneburger Heide, maar je ontdekt ook het Alller-Leinedal. Handig: je kunt kiezen uit etappes van verschillende lengte, voor recreatieve of sportieve fietsers.

De Leine-Heide-Radweg loopt vanaf Schwarmstedt (in de buurt van Hannover) eerst door het Alller-Leinedal en vervolgens door het hart van het natuurgebied Lüneburger Heide. Het in totaal 138 km lange fietspad is opgedeeld in twee verschillende routes: één voor recreatieve fietsers in vier etappes van 35 km en één voor sportievelingen met drie etappes van 50 km. Aan het begin en het einde van deze route kun je vanaf de stations in Schwarmstedt of Hamburg met de trein terug naar je vertrekpunt.

    
Beeld: Lüneburger Heide

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.