Fijn adresje in Oostenrijk: Hotel Linde aan de Wörthersee

0

Lekker luxe: na een dag fietsen borrelen op het terras, nog even de sauna in en dan uitgebreid dineren aan het water. Dit hotel aan de Oostenrijkse Wörthersee is een wel heel fijne uitvalsbasis voor fietsers!

Hotel Linde aan de Wörthersee Alleen even sfeerproeven en een terrasje pikken bij het restaurant kan natuurlijk ook.

 

Gratis fietsroute Wörthersee

Een mooie tocht hier is de Wörthersee-Keutschacher Seental route. Deze ongeveer 47 kilometer lange fietsroute begint in Velden en gaat langs de Wörthersee door Pörtschach en Krumpendorf richting Klagenfurt. Vanaf Viktring stijgt het pad lichtjes tot 4-Seental Keutschach. Door het Schieflingermoeras gaat het verder naar Schiefling, waar een slotklim wacht. Daarna gaat terug bergafwaarts naar Velden. Een leuke route met de e-bike!

 

 

 

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.