Last-minute fietsidee: doe de Twentse Fietsvierdaagse

0
Twentse Fietsvierdaagse

Het meest glooiende stuk van Twente: de es aan de voet van de Kuiperberg @Flickr – Fred van der Ende

Voor de zeventigste keer vindt de Twentse Fietsvierdaagse plaats dit jaar! Van dinsdag 6 tot en met vrijdag 9 augustus kun je genieten van een van de oudste, mooiste fietsevenementen in een prachtig stuk Nederland. Een lustrumeditie vol verrassingen..

Twentse Fietsvierdaagse, mét Zadelpijnparty..

Vier dagen fietsen in de natuur van Twente is een belevenis voor alle leeftijden. Of je nu jong bent of oud, alleen gaat, of met het hele gezin. Iedere dag is er voor iedereen genoeg te zien en te beleven. Zo voeren de fietspaden en prachtige landwegen je door koren- en maïsvelden en langs de nieuw aangelegde beek de ‘Doorbraak’. Maar ook langs molens en kastelen, langs musea, wijngaarden en oude historische gebouwen.

Daarnaast maak je kennis met het centrum van Almelo, waar de laatste jaren veel vernieuwingen hebben plaatsgevonden. Tijd om even af te stappen, te winkelen en historische panden te bekijken, is er genoeg.

Verder is voor jonge fietsers weer een speciale kinderroute uitgezet met onderweg diverse kinderattracties. En ook heel origineel: de Zadelpijnparty op donderdagavond 8 augustus. Een verrassend jubileumfeest vol horeca en muziek om lekker bij te komen van drie dagen fietsen.

Dagelijks starten voor 25, 30, 45 of 65 kilometer vanaf 08.30 uur vanuit het Preston Palace in Almelo. Klik HIER voor meer informatie.

Twente

Ook leuk voor kinderen!

Twentse Fietsvierdaagse

Genoeg gezellige pauzeplaatsen

Twentse Fietsvierdaagse

Door de bomen de boerderij zien

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.