Fietstocht met de boswachter door het land van Maas en Waal

2

Zin om te fietsen? En vind je het ook leuk om af en toe af te stappen en om je heen te kijken? Voor in je agenda: op vrijdag 16 augustus aanstaande kun je met de boswachter mee op een fietstocht door het land van Maas en Waal. Een aanrader.

Fietstocht

De fietstocht start op de parkeerplaats van kasteel Hernen in Hernen. De boswachter neemt je via een afwisselend landschap mee naar vogelparadijs de Liendense Waard en naar de Batenburgse molen. In het historische stadje Batenburg worden de overblijfselen van Kasteel Batenburg bezocht.

      

Over mooie dijken en via rustige wegen gaat de tocht verder via Horssen naar Bergharen. Even de benen strekken en van het zadel af want hier wordt een (korte) wandeling over de Rivierduinen gemaakt. Binnendoor gaat de fietstocht weer terug naar Kasteel Hernen. De tocht is een ontspannen belevenis, met bezoek aan meerdere locaties van Geldersch Landschap & Kasteelen. Neem je fiets en je lunch mee. Reserveren is noodzakelijk. Dat doe je HIER

Beeld: Ton Rothengatter

Deel.

Over de auteur

2 reacties

  1. Op Hier, gaat het niet verder dan zondag 28 juli met info mail en website. Het lijkt mij leuk maar kom uit Utrecht. Ik ga kijken of het mogelijk is per trein en dan fietsen naar de start. Maar wil graag weten hoe laat de start is. Grt TV