Fietsen naar zee en vis eten bij Sylt in Rotterdam

0

Geen poespas in deze seafoodbar, die een jaartje geleden de deuren opende. En dat past perfect bij het no-nonsense imago van Rotterdam. Van kreeft tot kibbeling, je vindt het hier allemaal, en alles is zo veel mogelijk biologisch en duurzaam.

Sylt is dé seafoodbar van Rotterdam voor een lekkere en verse, snelle hap. Trek in mosselen, calamares, oesters, tonijnburger of garnalenkroketjes? Spring op de fiets en rijd er even langs Je vind Sylt op de Nieuwe Binnenweg, een van de leukste winkelstraten van Rotterdam. ’s Avonds hier een hapje eten na een dagje uitwaaien op de fiets kan ook. Lekker zomers: een surf & turf met gamba’s.

 

Gratis fietsroute: naar zee vanuit Rotterdam

Helemaal leuk als je van plan bent ’s avonds vis te eten: naar zee fietsen! Vanuit Rotterdam is het een eindje, maar dat wekt alleen maar de eetlust op. Smokkelen met de e-bike kan natuurlijk ook. Wij zullen het niet doorvertellen. Een mooie gratis route die vanuit Rotterdam naar zee leidt langs de Nieuwe Binnenweg vind je hier: Fietsroute Tweede Maasvlakte.

Beeld: Sylt

 

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.