Weekendje fietsen vanuit de Beste BenB van 2019

0

De Beste B&B van Nederland 2019 is Buitengoed Op De Knolle: een luxe B&B in het Friese Fochteloo. Een leuke uitvalsbasis voor een weekendje fietsen langs het Fochteloërveen en het Drents-Friese Wold!

De combinatie van luxe faciliteiten en een gemiddelde gastenbeoordeling van een 9,9 gaf de doorslag: Buitengoed Op De Knolle is uitgeroepen tot Beste B&B van Nederland 2019. Je hebt er de keuze uit twee royale suites, voorzien van een mooie woonkamer met open keuken, badkamer en een romantisch slaapvertrek op de vide. Helemaal luxe: elke suite heeft een eigen terras met privé jacuzzi.

 

B&B met fietsverhuur in Friesland

Rust, ruimte, comfort én wellness. De suites meten wel 70m² en de keukens zijn compleet genoeg om flink te kokkerellen. Het slaapvertrek op de entresol is ingericht met boxspring-bedden. Je ontbijten er in de Tuinkamer of bij mooi weer op het terras. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor de privacy van je suite. ‘Op De Knolle’ ligt aan de rand van het Fochteloërveen en dichtbij het Drents-Friese Wold. Ze bieden ook fietsverhuur aan!

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.