Fietsenmaker-plus van ’t Mannetje

0

't Mannetje

In de rubriek Favorieten van FietsActief nummer 5 vertelt Joost Schuit kort over wat hij met fietsen heeft. En dat is nogal wat. De fietsenmaker-plus werkt bij ’t Mannetje in Haarlem. Dat is een fietsenwinkel, fietsfabriek en revalidatiebedrijf in één. Het idee van deze oplossingsgerichte zaak is om iedereen die dat wil, mensen met en zonder beperking, op een (aangepaste) fiets te krijgen. Hulde voor zoveel toewijding. Hieronder het in het blad aangekondigde filmpje over hun werk.

Video ’t Mannetje

De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.