Zon, zee, strand: sfeervol slapen aan de Noordhollandse kust

0

Op 21 juni komt onze nieuwe streekgids uit, over de regio Den Helder dit keer. Een heerlijke bestemming voor de zomer, waar je nog wél de ruimte vind om je strandlaken uit te rollen aan zee. Ontdek het op de fiets vanuit de fijne logeeradresjes van Zon Zee Strand!

Glamping in stijl op Duynpark het Zwanenwater of toch een van de nieuwe Vossehoeck boerderijappartementen? Wat het ook wordt, Callantsoog is dichtbij en je slaapt pal aan natuurgebied Het Zwanenwater met het strand binnen handbereik. Leuke routes en andere fietstips vind je in onze streekgids, dus je kunt meteen op pad!

Appartementen met tuin aan de kust

De appartementen Vossehoeck liggen op maar 1 km van het strand, in een mooie woonboerderij. Appartement Vossehoeck II is dit jaar helemaal vernieuwd. De living is flink ruimer geworden met een fijne zithoek bij de televisie en een ruime eettafel met voldoende zitplaatsen voor iedereen. Een ideale uitvalbasis voor een vakantie met kinderen of een vriendengroep. Ook Vossehoeck III is vernieuwd. Vanuit de openslaande deuren stap je zo de tuin in met mooi buitenmeubilair. Vossehoeck IIII is een compleet nieuw appartement voor 4 personen.

Glamping in Het Zwanenwater

Op 10 minuten wandelen van het strand en midden in natuurgebied Het Zwanenwater ligt het kleinschalige vakantiepark Duynpark het Zwanenwater, in Callantsoog. Hier verblijf je in een van de sfeervolle tenthuizen met eigen houtkachel (inclusief voldoende hout voor het hele verblijf), een ingerichte keuken en een ruime buitenplaats met zitgelegenheid.

    

Appartement aan de strandopgang in Callantsoog

Zit je liever in het dorp? De tweepersoons Duynsuites aan Zee liggen mooi in Callantsoog, met uitzicht vanaf het terras over het duinlandschap. De suites grenzen aan de strandopgang en liggen om de hoek van het gezellige dorpsplein van Callantsoog.

 

Meer info: zonzeestrand.nl

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.