4x goed: Kasteel Duivenvoorde, nieuwe wijk, fijn restaurant én gratis fietsroute

0

Ontdek de hippe nieuwe wijk de Binckhorst in Den Haag, eet een hapje bij het fijne restaurant MaMa Kelly en rijd meteen de gratis fietsroute langs landgoederen bij Wassenaar. Recept voor een topdag op de fiets!

Bij MaMa Kelly, in het oude ketelhuis naast de voormalige Caballero-fabriek in Den Haag, kun je elk moment van de dag terecht voor iets lekkers. Kip en kreeft zijn de highlights, maar je kunt er ook terecht voor koffie van een barista en taarten uit eigen bakkerij… Perfect voor uitgehongerde fietsers. Zeven dagen in de week open, dus dat is handig!

Nieuwe creatieve wijk: Binckhorst

MaMa Kelly ligt in de Binckhorst, een moderne, creatieve en innovatieve stadswijk in aanbouw. Van oorsprong is het een industrieterrein langs de Trekvliet met drie binnenhavens. Je vindt er nu creatieve ondernemers en stadspioniers, maar het verandert langzaamaan in een stadswijk met behoud van het industriële karakter. Gauw een kijkje nemen dus. Het centrum van innovatie, bedrijvigheid en creativiteit vind je in de Binckhaven.

Fietsroute langs Wassenaarse landgoederen

Vlakbij pik je het Fietsrondje Kasteel Duivenvoorde op. Deze route leidt langs vrij toegankelijke kastelen en landgoederen Voorschoten, Wassenaar en Voorburg. Onderweg kom je niet alleen Kasteel Duivenvoorde maar ook Museum Voorlinden en Huygens’ Hofwijck tegen: deel van de landelijke kastelenlijn. Start- en eindpunt is Kasteel Duivenvoorde met het leuke theepaviljoen. Nog een leuk adresje: Central Park op Landgoed Vreugd en Rust, hier kun je luxe lunchen.

      

Beeld: MaMa Kelly & Kasteel Duivenvoorde

 

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.