Paasfietstocht over het Nederlandse ‘hooggebergte’

0
Paasfietstocht

credit: RBT Heuvelrug & Vallei

Nog geen plannen voor Pasen of heb je zin om eens wat anders te doen? Fiets mee met de voorjaarsklassieker van de Driebergse Toerclub, een echte paasfietstocht.

Paasfietstocht

Op 2e Paasdag staat traditioneelgetrouw bij DTC de Bultentocht op het programma. Een wielerklassieker die zich kenmerkt door de vele klimmetjes op de Utrechtse- en Gelderse Heuvelrug. Da’s misschien wat veel van het goede. Maar DTC denkt ook altijd aan de recreatieve fietser met tochten van 35, 45 of 60 kilometer. En die laatste twee kennen ook wat hoogtemeters, 315 en 408 meter om precies te zijn. Kunnen je kuiten wel wat hebben of heeft je e-bike wel zin in een verzetje? Ga dan voor één van deze twee. De route van 35 kilometer is voor iedereen geschikt, kuit of geen kuit, motor of geen motor.

Hoe dan ook fiets je door een prachtige omgeving én steun je met je deelname een goed doel, Life in Motion. Meer lezen en/of inschrijven doe je HIER. Veel plezier!

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.