Fijne adresjes in Apeldoorn: 3x koffie, eten en slapen

0

Een fijn hotel, een leuk adres voor een goede kop koffie en een mooi terras om een hapje te eten: we hebben je weekendje Apeldoorn al helemaal voor je uitgezocht! Gratis fietsroutes vind je er natuurlijk ook bij.

Leuk hotel: ZenZez

Slaaptip: ZenZez Hotel, gevestigd in een sfeervol Jugendstil pand uit 1904. De Oorspronkelijke woning voor de dominee van de Grote Kerk is nu een stijlvol logeeradresje. Je kunt ook alleen even iets drinken in de lounge om sfeer te proeven. zenzezhotelandlounge.nl

Goede koffie: Schenkers

Dé plek voor een bak echt goede koffie (met veel specialty koffies op de kaart), maar je kunt er ook lekker eten. Lekker strak en stoer interieur. schenkersapeldoorn.nl

Mooi terras: Eetcafé Fijn

Super stek voor lunch of diner, met een prachtig terras op het Raadhuisplein. Neem ook even binnen een kijkje: de kelder van het Oude Raadhuis uit 1842 is modern en toch warm ingericht. eetcafefijn.nl

Gratis fietsroutes Apeldoorn

Lekker fietsen? Kijk op uitinapeldoorn.nl/fietsen-langs-knooppunten voor mooie gratis routes!

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.