Zomertip: nieuwe chalets en safaritenten bij Renesse

0

Camping Julianahoeve in Renesse was al een geliefd plekje en het wordt alleen maar beter. Ieder jaar is er wel weer iets nieuws te beleven. Dit seizoen vind je er nieuwe chalets vlak achter de duinen en mooie safaritenten.

Op Camping Julianahoeve vind je sinds april een heel nieuw terrein met chalets, pal achter de duinenrij. Ze zijn voorzien van vaatwasser, een apart toilet en badkamer met douche en wastafel. Ook buiten zit het wel snor: het Zeepaard Chalet heeft een gedeeltelijk overdekte veranda en het Zeehond Chalet is voorzien van een terras met zonneluifel en buitenkeuken. 

Nieuwe safaritenten in Renesse

De nieuwe safaritenten staan ook op een nieuw veld, dicht bij het centrum van de camping. De sfeervolle tenten hebben een keuken met vaatwasser, woongedeelte met TV en een eigen badkamer met toilet, douche en wastafel. Je hebt er zelfs hete lucht verwarming voor koude nachten. In een van de slaapkamers vind je een tweepersoons hemelbed, romantisch! Op de veranda staat een picknicktafel en een buitenbank.

Fietsen vanuit Renesse

Handig: op de camping zijn fietsen te huur via een verhuurbedrijf, reserveren en betalen doe je online. De fietsen worden ’s middags gratis bij je tent of chalet afgeleverd, de sleutels pik je op bij de receptie. Wil je al eerder op pad, dan kun je de fietsen ook direct huren bij Beachweb Sports. Gratis fietsroutes en tips voor leuke plekjes om af te stappen onderweg vind je in het Vakantie Magazine dat je krijgt bij aankomst, fietskaarten zijn te koop bij de receptie. Een fijne fietscamping!

 

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.