Weekendje weg met gratis fietsroute in Antwerpen

0

Zin om eropuit te trekken in het voorjaar? Plan lekker een weekendje weg, naar Antwerpen bijvoorbeeld. Met de Easy-going route fiets je via knooppunten langs talrijke bezienswaardigheden in de stad.

Gratis fietsroute Antwerpen

Antwerpen heeft zo zijn uitdagingen voor fietsers, van tramsporen tot kasseien en wegenwerken. Maar de Antwerpenaar laat zich hierdoor niet afschrikken. Dus ‘do as the locals do’ en ga eropuit! Volg de Easy-goingroute en geniet van mooie panorama’s, groene plekjes en prachtige kunst en architectuur. Onderweg zijn er talloze mogelijkheden om je honger en dorst te stillen. Haal je gratis fietsroute door Antwerpen op bij de bezoekerscentra van Visit Antwerpen en de Grote Markt of in het Centraal Station. Of download hier de Easy-going fietsroute

 

Twee fietsroutes in één

Aan de andere kant van de Easy-going fietsroute vind je de Urban Jungle fietskaart. Dat is geen route, maar inspiratie voor de ‘urban’ fietser. Durf je kasseien en tramsporen te trotseren voor een uitstekende koffie of lekker biertje? Verdwaal dan met de kaart in de Antwerpse Urban Jungle. Een van de tips is bijvoorbeeld de leuke koffie- en ontbijtstek Kaffeenini. Aan de Nationalestraat in het Modekwartier, gemarkeerd met een sterretje op de Google Maps kaart. Let op de fiets aan de muur!

Meer weten over de Velo’s, het succesvolle fietsdeelsysteem in Antwerpen? Klik hier!

 

Beeld: Visit Antwerpen 

 

 

 

 

 

 

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.