Allereerste Franse fietsnetwerk

0

Het grensoverschrijdend routenetwerk Westhoek & Frans-Vlaanderen is vanaf eind maart helemaal klaar. Grijp het voorjaar aan om dit nieuwe fietsgebied te ontdekken op de grens van België en Frankrijk.

Franse fietsnetwerk

Het Heuvelland behoort tot de mooiste regio’s van Vlaanderen. Een leuk gebied om per fiets (of e-bike!) te verkennen. Helemaal nu 29 maart het eerste Franse fietsnetwerk via knooppunten opent, dat naadloos aansluit op het fietsnetwerk van de zuidelijke Westhoek. Fietsliefhebbers die verblijven in de grensstreek kunnen voortaan probleemloos over ‘de schreve’ (de grens). Langs het fietsnetwerk met knooppunten ontdek je het hart van Frans-Vlaanderen. Ook op Frans grondgebied vind je die kleurrijke en authentieke couleur locale terug die de streek zo kenmerken. Frankrijk à la Flamande!

Nieuw in Noord-Frankrijk

Het Franse netwerk ‘Leievallei & Frans-Vlaamse heuvels’ is het allereerste Franse fietsnetwerk via knooppunten. Tussen de Leie en de Frans-Vlaamse heuvels vind je dan maar liefst 830 kilometer aan fietspaden. De windmolens en heuvels van Frans-Vlaanderen, de herdenkingsplekken van de Artois en de natuurlijke oevers van de Leie geven je fietstocht een authentieke beleving. De netwerkkaart ‘Leievallei & Frans-Vlaamse heuvels’ is te koop bij de plaatselijke toeristische diensten of via de webshop van Op stap in Noord-Frankrijk (vanaf begin april). Meer inspiratie via Toerisme Westhoek en Op stap in Noord-Frankrijk

 

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.