Fijn fietsadres in West-Friesland: Logeren bij Saar

0

Logeren bij Saar, in de regio West-Friesland, is een kleinschalige B&B waar rust, ruimte en privacy centraal staan. De voormalige kapschuur is omgetoverd tot een bijzondere logeerplek voor maximaal vier personen. Ontdek hiervandaan Medemblik, Hoorn en Enkhuizen met onze nieuwe streekgids!

Logeren bij Saar is een op zichzelf staand vakantiehuis. Je hebt het verblijf altijd helemaal voor jezelf, er zijn geen andere gasten. Door de vrijstaande ligging geniet je in alle rust van je verblijf. Het huis biedt samen met de tuin veel ruimte en privacy om je eigen gang te gaan en echt vakantie te vieren. Op de begane grond vind je een gezellige woonkamer met tv en luxe uitgeruste keuken met Nespresso koffiemachine en vaatwasser. Er zijn twee slaapkamers en een badkamer met douche en toilet. Aan de voor- en zijkant van het huis vind je een ruim terras en lekker veel tuin.

 

Fijn vakantiehuis in West-Friesland

Lekker luxe: de bedden zijn opgemaakt, handdoeken liggen klaar en bij aankomst word je gastvrij ontvangen met een drankje. Nadat je hebt uitgeslapen kies je zelf wanneer je begint aan het ontbijt, alles staat voor je klaar. Bij mooi weer buiten tussen de fruitbomen en bij wat minder weer aan de eettafel met uitzicht op de tuin. Na een goed ontbijt stap je op de fiets. In Enkhuizen vind je het Zuiderzeemuseum, waar de verhalen van mensen die vroeger rond de Zuiderzee woonden te zien zijn. Ook Volendam, Marken, de Zaanse Schans en Alkmaar zijn hiervandaan te bereiken per fiets. Parkeren is mogelijk bij de B&B: er is ruimte voor twee auto’s. Fietsen kun je stallen onder een afdakje. Vergeet niet de streekgids mee te nemen bij nummer 1 2019, vol tips voor de regio Medemblik, Hoorn en Enkhuizen. Je kunt ‘m hier bestellen!

Beeld: Bijzonder Plekje en Logeren bij Saar 

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.