Selle Royal helpt fietsers

2

Selle Royal
Selle Royal deelt uit. Gratis koffie, een fietscheck en een warme glimlach. Een leuke actie van het zadelmerk. Want wat wil je nog meer als fietser? (Mooie routes natuurlijk! Maar daar heb je FietsActief voor..)

Selle Royal

De actie van Selle Royal heet officieel Selle Royal SUPPORT CYCLISTS on the roadHet merk reist een aantal weken met een busje door Europa, van stad naar stad. In iedere stad staat de bus een dag lang op een vaste plek om fietsers uit de brand te helpen bij eventuele pech, vragen te beantwoorden en Italiaanse koffie te schenken. Het team bestaat uit Graziano, die voor de lekkere koffie zorgt. En Marco, de handige monteur.

Natúúrlijk komt het busje ook naar Nederland fietsland. Je treft de mannen op maandag 18 maart op het Eendrachtsplein in Rotterdam. En ook op woensdag 20 en donderdag 21 maart in de Amsterdamse Wibautstraat. Neem je fiets mee voor een check, kom koffie drinken en maak een praatje!

Selle Royal

Marco sleutelt erop los

Bellissima bakkie van Graziano

 

 

 

 

Deel.

Over de auteur

2 reacties

  1. J. Noteboom op

    Waarom komt het busje alleen in de steden Rotterdam en Amsterdam?
    Zijn wij in de andere provincies niet belangrijk genoeg?
    Vooral daar wordt veel toeristisch gefietst.

  2. Githa de Kuyssche op

    Bedankt voor je vraag. Het is niet zo dat de andere provincies niet belangrijk genoeg zijn uiteraard. Selle Royal heeft er echter voor gekozen om een stedentour te houden door Europa, vandaar dat alleen Rotterdam en Amsterdam worden bezocht. Overigens is er in het busje ingebroken op weg naar Nederland. Daardoor heeft het team Rotterdam moeten overslaan. Gelukkig staat de ‘Selle Royal van’ wel gewoon in Amsterdam vandaag en morgen.