Onthouden: nieuw fietsgidsencollectief Hartje Berlijn

0

Hartje Berlijn
Ben je een keer in de buurt van Berlijn? Of ga je er gericht naar toe, ook om te fietsen? Maak een originele fietstour door de stad met Hartje Berlijn. Een Nederlands fietsgidsencollectief om te onthouden, want het enthousiasme spat ervanaf.

Hartje Berlijn

Weinig steden zijn zo heiß als de Duitse hoofdstad, zegt het collectief. Bijna iederéén lijkt tegenwoordig wel een weekendje naar Berlijn te gaan. Acht jonge, frisse en gedreven Nederlandse stadsgidsen staken daarom de koppen bij elkaar en begonnen Hartje Berlijn, een gidsencollectief dat orginele fietstochten door de stad aanbiedt. Uiteraard kun je de highlights óók met Hartje Berlijn ervaren. De passie van deze groep begeleiders ligt echter vooral bij de minder bekende bestemmingen, zoals het ongepolijste oosten, de alternatieve studentenwijken, de streetart-scene of  het groene Berlijn.

Verrückt

De gidsen, Alex, Björn, Jard, Jeroen, Jochen, John, Niels en Ronald, waren allemaal ooit zo verrückt om naar Berlijn te vertrekken. Ieder met zijn of haar eigen verhaal. Of het nu de liefde, de studie, het werk of de zoektocht naar zichzelf was, allemaal waren ze betoverd door de onconventionele charme van de stad. Naar eigen zeggen zit verhalen vertellen ze in het bloed, en verkennen ze de stad het liefst al fietsend. Met hun collectief willen ze hun liefde voor Berlijn delen. Fiets mee en wees verrückt…

Hartje Berlijn

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.