Caravana: alles over kamperen

0

Caravana: camper, kamperen, caravan, fietsen

Kampeer je graag naast het fietsen? In een tent, camper of caravan? Voor nieuwe kampeerinspiratie bezoek je de Caravana: een grote kampeerbeurs in Leeuwarden.

Caravana

Van 17 tot en met 22 januari kom je op de Caravana in dé ultieme kampeersfeer. Niet alleen toont de beurs een verzameling caravan- en camperprimeurs, tenten, vouwwagens en kampeeraccessoires. Ook biedt Caravana inspiratie voor een nieuwe vakantiebestemming. Je vindt er namelijk wel 200 verschillende campingstands.

Overnachten? Dat kan beperkt op Camperplaats Leeuwarden (12 plaatsen) op 6,5 km afstand van de beurs. Op de site van de Caravana staan ook, heel toepasselijk, drie campings genoemd waar je terecht kunt. Om precies te zijn in Eernewoude, Franeker en Leeuwarden. Zowel voor een huisje als voor een staanplaats.

Entreekaarten koop je online of aan de kassa. Met online kaarten ben je zowel voordeliger uit én hoef je niet in de rij te staan bij de kassa. Voor de vroege vogels heeft de berus een verrassing: iedere dag krijgen de eerste 20 bezoekers bij entree West een leuke gadget!

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.