Nieuw: kleinschalig vakantiepark aan Veerse Meer

0

Net geopend: Largo Het Camperveer. Reserveer nu vast voor het voorjaar, als de veerpont naar Veere vaart (vertrek: 100 meter verderop!). Het nieuwe landgoed is aangelegd in Engelse stijl, met veel oog voor detail.

Domein Het Camperveer biedt 5 villa’s en 6 watervilla’s voor 6 of 8 personen. Ook zijn er 6 ruime appartementen in de centrale Villa Helena. Het domein is omgerekend voor maar 3% bebouwd, om te kunnen profiteren van ruimte, natuur en privacy. De ligging is ideaal voor fietsers die het pontje willen pakken naar Veere: op slechts 100 meter afstand van het Veerse Meer, vlakbij het dorpje Kamperland.

Luxe in Engelse stijl

Het landgoed is compleet in Engelse stijl opgetrokken. Door de ligging aan een prachtige waterpartij, een ruime diversiteit aan bomen en planten en ruime kavels heeft het een luxe uitstraling. Ook de ruime luxeappartementen en watervilla’s zijn in de typische Engelse stijl ontwikkeld met mooie vergezichten, oog voor detail en veel rust. Handig: op Domein Het Camperveer hoef je niet met je vragen naar de receptie van het resort, maar beantwoordt de digitale host alle vragen en verzoeken via de in-suite tablet, SuitePad.

    

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.