Grootste fietsenwinkel van Utrecht in The Wall

0

Mantel grootste fietsenwinkel The Wall-Utrecht
Voorjaar 2019 opent de grootste fietsenwinkel van Utrecht in The Wall. Mantel, één van de grootste fietsenwinkels van Nederland, komt dan ook naar de provincie Utrecht met een derde superstore.

Grootste fietsenwinkel

De fietsenwinkel Mantel, die in 2018 haar 80-jarig bestaan vierde, heeft al superstores in Arnhem en Den Bosch. Het giga-filiaal in Utrecht komt langs de A2 in het opvallende The Wall, met 800 meter het langste gebouw van Nederland. De winkel zal een oppervlakte hebben van maar liefst 4000 m2. Iedere fietser kan er terecht, ongeacht of je op een racefiets, mountainbike, hybride, stadsfiets of e-bike zit. Door de grootte van de winkel is het idee dat je er verzekerd bent van een compleet assortiment. Daardoor is de bedoeling dat je er in één bezoek zal kunnen slagen voor al je fietswensen. “Als klant wil je ontzorgd worden. Vrije tijd is steeds waardevoller geworden voor iedereen. Daarom is alles wat we doen erop gericht om de klant in één keer te laten slagen”, aldus CEO Dick Mantel.

Online

Mantel is een bekende winkel in fietsen en onderdelen. Ook online is Mantel een begrip voor veel sportieve fietsers als wielrenners en mountainbikers. Verder heeft het één van de grootste collecties elektrische fietsen klaar staan om te testen in de superstores in Arnhem en in Den Bosch. Trekt zo’n megawinkel je wel en kun je niet wachten tot het filiaal in Utrecht klaar is? Een Mantel-dagje in Arnhem of Den Bosch vormt een prima winteruitje. Wil je thuis alvast een kijkje nemen wat de winkel te bieden heeft, ga dan naar de Mantel-website.

Mantel grootste fietsenwinkel The Wall Utrecht

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.