Om van te watertanden – promotiefilmpjes voor fietsreizen

0

Om van te watertanden - promotiefilmpjes voor fietsrezien - North York Moors
Altijd leuk promotiefilmpjes voor fietsreizen, fietsroutes of fietsgebieden. Watertanden ga je ervan! Want het is zonder uitzondering mooi weer, de fietsers zijn ontspannen, fit, blij en gelukkig, de wegen stil en autovrij, de vergezichten subliem en de natuur overweldigend.

Promotiefilmpjes voor fietsreizen

Tel daar een soepele montage en een lekker muziekje bij op en je wilt dáár zijn. Nu! Meteen! Helaas is dat niet mogelijk. Wel kun je je partner of fietsmaatje erbij halen om samen te watertanden van het filmpje. Gedeelde pret is dubbel vet. En wie weet ontstaan er wel plannen om echt te gaan. Het doel van dergelijke filmpjes uiteraard. En niet onterecht. Deze van Visit Britain bijvoorbeeld over Yorkshire, een uniek fietsgebied. Geniet ervan!

De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.