Om van te watertanden – promotiefilmpjes voor fietsreizen

0

Om van te watertanden - promotiefilmpjes voor fietsrezien - North York Moors
Altijd leuk promotiefilmpjes voor fietsreizen, fietsroutes of fietsgebieden. Watertanden ga je ervan! Want het is zonder uitzondering mooi weer, de fietsers zijn ontspannen, fit, blij en gelukkig, de wegen stil en autovrij, de vergezichten subliem en de natuur overweldigend.

Promotiefilmpjes voor fietsreizen

Tel daar een soepele montage en een lekker muziekje bij op en je wilt dáár zijn. Nu! Meteen! Helaas is dat niet mogelijk. Wel kun je je partner of fietsmaatje erbij halen om samen te watertanden van het filmpje. Gedeelde pret is dubbel vet. En wie weet ontstaan er wel plannen om echt te gaan. Het doel van dergelijke filmpjes uiteraard. En niet onterecht. Deze van Visit Britain bijvoorbeeld over Yorkshire, een uniek fietsgebied. Geniet ervan!

Deel.

Over de auteur

Geef je reactie