Gazelle-fiets op maat

0

Gazelle fiets op maat

Er waren tijden dat er van producten dertien in een dozijn gingen, maar die periode lijkt voorbij. Fabrikanten spelen in op de behoefte aan customized producten. De klant heeft het daarbij voor het zeggen. In de fietsbranche levert Gazelle maatwerk met de lancering van een configurator, waarin op basis van persoonlijke wens en smaak de ideale Ultimate S-Line kan worden samengesteld. Je eigen Gazelle-fiets op maat.

Gazelle-fiets op maat

Een fiets is een product dat je graag vóór aanschaf test. Bij een fietsenzaak staan echter niet altijd de modellen in de gewenste uitvoering. Gazelle heeft daar iets op gevonden: in de Experience Centers in Hoevelaken, Waalwijk en Groningen test je de configureerbare fiets, de Ultimate S-Line. Via de configurator kun je de fiets vervolgens vormgeven zoals jij dat graag wilt.

Je opties

Zo kies je uit vier kleuren en heb je twee opties voor zowel handvatten als het zadel. Op technisch vlak kies je voor een vaste voorvork of een verende, en neem je acht of elf versnellingen. Tot slot zijn er twee verlichtingsmogelijkheden: met een naafdynamo of met batterijen.

Zo is je fiets in een handomdraai gepersonaliseerd en wordt deze binnen vier weken uitgeleverd bij de dealer van je keuze. De adviesprijs varieert van 1.599 tot en met 1.799 euro, afhankelijk van de gemaakte keuzes.

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.