Vakantiebeurs Amsterdam – voor bijzondere reizen

0

Vakantiebeurs AmsterdamHet duurt nog even voor je erheen kunt. Maar houd je van reizen, dan is het de moeite waard deze beurs in je agenda te zetten: de Vakantiebeurs Amsterdam voor bijzondere reizen. Te bezoeken in Amsterdam op 5 en 6 januari én in Breda op 19 en 20 januari. Dan heet deze de Vakantiebeurs Breda.

Vakantiebeurs Amsterdam

Wat kun je er verwachten? Het doel van de beurs is ‘een omgeving te scheppen waar het massatoerisme niet de toon aangeeft, maar waar selectief gekozen wordt voor kwaliteit en authenticiteit’. Dat klinkt goed. Je treft er bijna uitsluitend gespecialiseerde touroperators, die vaak één land of soort reizen aanbieden en hier ook álles van weten. Veelal actieve vakanties waarbij je door maatwerk die facetten van een land leert kennen die alleen een kenner je kan vertellen.

Parel van een fietsbestemming

Nieuw dit jaar in Amsterdam: de Graanbeuszaal in de Beurs van Berlage is geheel het domein van aanbieders die zich richten op bijzondere buitenervaringen, waaronder fietsen. Op zoek naar een parel van een fietsreis of fietsbestemming? Misschien tref je die hier wel! Kijk voor meer informatie op Vakantiebeurs voor bijzondere reizen.

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.