General Motors zoekt naam voor e-bike

7

General Motors, een van ’s werelds grootste automobielbedrijven, is volop bezig met het ontwikkelen elektrische mobiliteitsoplossingen. Onlangs onthulde het bedrijf twee innovatieve, geïntegreerde en connected e-bikes – een inklapbare en een compacte. Echter, deze zijn beide nog merkloos.

GM wil consumenten betrekken bij dit nieuwe project en vraagt daarom e-bikeliefhebbers wereldwijd mee te helpen een naam voor het e-bikemerk te bedenken. De deelnemer die met de winnende naam komt, ontvangt een beloning van 10.000 dollar. De negen ‘runner up’ namen ontvangen elk 1.000 dollar. Niet slecht… Maar dat krijg je niet voor niets natuurlijk.

Het idee is dat je een naam verzint die, onder meer, een rijke persoonlijkheid geeft aan de fietsen, mensen aanzet tot het gebruiken van een e-bike, én wereldwijd kan aanspreken. Zo. Verder wordt er gevraagd om een korte creatieve conceptuitwerking van 50 tot 100 woorden. Beginnen je handen te jeuken en wil je een poging wagen? Dat kan tot 26 november via deze website: ebikebrandchallenge

Deel.

Over de auteur

7 reacties

  1. Mirjam Verschuur op

    De He-fi: de vorm van de fiets is een H, e van e-bike, fi van fiets .

    En de opvouwbare: de com-fi : com voor compact en comfort en fi van fiets

Geef je reactie