Turbo Test Center

0

Snel naar je werk, nog even die boodschap doen en daarna direct door naar de stad om met vrienden uiteten te gaan – we zijn voortdurend onderweg. De Specialized Turbo Vado en Turbo Como e-bikes zijn daarvoor prima geschikt.  Om nog meer consumenten kennis te laten maken met de Turbo fietsen, opende Specialized in Arnhem een zogenaamd ‘Turbo Test Center’. Open sinds 2 november.

Populariteit

‘Wij zien sterke ontwikkelingen en kansen in de e-bike markt en willen samen met onze retailers de volgende stap zetten om onze leidende positie in het premium segment verder uit te bouwen. Het openen van het Turbo Test Center sluit perfect aan op onze toekomstvisie.’ Aldus Frank van Dulmen, van Specialized. ‘Vanwege de centrale ligging, uitstekende fietsinfrastructuur en prachtige omgeving is er gekozen voor Arnhem als locatie van het Turbo Test Center. Daarnaast zien we in de regio Arnhem-Nijmegen een toenemende populariteit op het gebied van e-bikes’. Meer informatie via: www.specialized.com/nl/nl/turbo-arnhem

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.