Editie 8-2018 inclusief gratis streekgids Het Bels Lijntje

0

 

In deze editie van FietsActief verkennen we met strategisch oog de kleurrijke bossen op de Utrechtse heuvelrug met de route Austerlitz. Van generaal tot geschubde inktzwam; een bonte herfsttocht met een militair tintje. Daarnaast maken we een mooie reis door de historie en over het omringende platteland met de knooppuntenroute Deventer. Liever de grens over? Maak kennis met Salento: lekker eten, Italiaans leren én relaxed fietsen in de hak van de laars. Verder heeft het jonge Slovenië zowel Oostenrijkse, Italiaanse en Slavische wortels en dat zie je overal terug, zoals in het landschap. Heerlijk fietsen gegarandeerd!

En met streekgids Het Bels Lijntje. Het Bels Lijntje, de oude spoorlijn van Tilburg naar Turnhout (België), is nu een fijn fietspad langs mooie dorpen en dito landgoederen. Onderweg kom je heel wat leuke haltes tegen om uit… uh, af te stappen!

FietsActief nummer 8 ligt vanaf vrijdag 2 november in de winkel en is ook te bestellen in onze webshop.

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.