Pinion-versnelling

0

Ook dit najaar vindt er een Pinion training plaats bij Juncker Bike Parts in De Fietser. Vanuit Pinion zal technische ondersteuning aanwezig zijn en extra uitleg worden gegeven. De training wordt gehouden op 12 november 2018 in Ede.

Je zult wellicht denken: ja, nou en? We vermelden dit omdat Pinion versnellingsnaven van een hoge kwaliteit levert die te vinden zijn bij high end trekkingfietsen en e-bikes. Het is nogal een eigenwijze versnellings’naaf’ -die niet in de achternaaf is verwerkt, maar in het frame, rond de trapas. De dealertrainingen die afgelopen jaar en begin 2018 zijn gehouden, zijn een succes gebleken. Vandaar dat Pinion heeft besloten een nieuwe ronde product- en technische training aan te bieden. Dat is mooi, want zo leren meer dealers de ins en outs van deze versnellingsbak.

Technische training in De Fietser in Ede

De trainingen in het Duitse Denkendorf -daar waar Pinion gevestigd is- zijn opgebouwd uit verschillende onderdelen. Namelijk de onderdelen product, verkoop, en service. Tijdens de training, die de hele dag duurt, worden productinnovaties uitgelegd. In het praktische gedeelte van de dag krijgen de dealers de gelegenheid om uit te proberen wat ze over de nieuwe producten hebben geleerd.  Denkendorf is te ver weg voor Belenux-dealers, vandaar dat de technische training ook eenmalig in Ede wordt aangeboden. De training wordt aangeboden door Juncker Bike Parts in samenwerking met Gates Carbon Drive. https://pinion.eu/en/

 

 

 

 

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.