Trek Bicycle Brand Store, nu ook in Nijmegen.

1

Onlangs heeft Trek Bicycle haar derde eigen Brand Store geopend in de Benelux. Het voormalige filiaal van Hans Struijk Fietsen aan de Hatertseweg in Nijmegen is het nieuwe vlaggenschip voor de regio.

Brugge, Aywaille, Kortrijk, Utrecht

Het is de vijfde winkel in de Benelux waar uitsluitend Trek-fietsen worden verkocht. Met succes ging Fietsen Thooft in Brugge van start met Trek Bicycle Store Brugge, waarbij eigenaar Johan Mus besloot exclusief Trek te gaan verkopen en zijn winkel dan ook compleet verbouwde in de huisstijl van Trek Bicycle. Begin dit jaar opende Cycles Matagne een compleet nieuwe winkel in Aywaille met ditzelfde concept. Trek Bicycle Kortrijk en Trek Bicycle Utrecht opende haar deuren afgelopen zomer.

Van alles

Naast het bekende assortiment race en mountainbike-fietsen kan men ook terecht voor een uitgebreide collectie aan kinder-, stads – en RIDE+ elektrische fietsen. Uiteraard is er een ruime collectie Bontrager-accessoires vertegenwoordigd. Voor de echte liefhebber die zijn eigen racefiets of mountainbike wil samenstellen, is er een speciale ruimte ingericht voor Project One, het personaliseringsprogramma van Trek. Ondertussen geniet je van perfecte koffie in de Trek/Segafredo koffiehoek. De komende maanden zal de winkel een transformatie ondergaan. Trek heeft als doel de favoriete fietsenwinkel te zijn voor fietsend Nijmegen en omstreken

Deel.

Over de auteur

1 reactie

  1. Mijn man en ik hadden ook allebei n trek e bike. t Eerste jaar heb ik zo,n pech gehad. Ik kreeg n nieuwe sensor, display en n nieuwe accu het werd beter, nu na n paar jaar alweer n nieuwe sensor.
    Mijn man kreeg ook last met de fiets, er moest een nieuwe sensor op. Hij wilde de fiets niet houden na al die pech, dus nam weer een gewone fiets.
    Jammer, want we dachte met deze nieuwe dure trekfietsen,(€2400,- per stuk)voor jaren klaar te zijn.
    De kwaliteit van deze dure fietsen is ons erg afgevallen. Daar mijn man toch weer aan een e bike zit te denken, om aan te schaffen, is onze vraag: of de trek fabrikant ruimte heeft om compensatie te verlenen bij de aanschaf van een nieuwe e bike. Bijvoorbaat onze dank. Marijke vd Pol Teake Pol