1 fijne regenjas, 2 gratis reisbekers, 3 tips

0

Dat de herfst is begonnen, wil natuurlijk niet zeggen dat je fietsseizoen al ten einde is. Vooral niet als je je goed kleedt op de soms buiige omstandigheden. Met deze klassiek-vrouwelijke regenjas bijvoorbeeld. Deze beschermt niet alleen tegen weer en wind, een Batela is ook heel stijlvol en comfortabel. Gemaakt van ademend materiaal en netjes afgewerkt met een mooie katoenen voering met binnenzakje.

En speciaal voor jou als FietsActief-lezer, omdat je onderweg waarschijnlijk graag pauzeert op een bankje met je zelf meegenomen kopje thee of koffie: krijg nu 2 reisbekers van natuurvriendelijk bamboevezel naar keuze cadeau bij aankoop van een regenjas met een mooie, stijlvolle, maritieme look!

Ben je inderdaad van plan een nieuwe regenjas aan te schaffen, let dan op de volgende zaken.

1. Kies de juiste maat, want de pasvorm is van groot belang. Bedenkt wat en hoeveel je onder een regenjas aan zou willen kunnen doen en of dat gaat passen. Als de boel te strak zit, krijg je het benauwd. Is de jas te groot, dan wappert de boel erop los.
2. Kun je lekker met de jas fietsen? Dat is onder meer afhankelijk van hoe goed een jas bij je zitpositie past. Heb je een wat sportievere zit, dan wil je dat de mouwen en het achterpand lang genoeg zijn.
3. Hoe wind en waterdicht is de jas? En past dat bij je doel? Fiets je dagelijks langere stukken, bijvoorbeeld in woonwerk-verkeer, dan wil je dat je jas goed ademt, en zo wind- en waterdicht is als mogelijk.

Heb je wel oren naar een Batela-jas?
Deze hippe regenjas gebaseerd op de klassieke oliejas, maar dan wel gemaakt van ademend materiaal en dankzij de Bretonse voering van honderd procent katoen krijg je geen last van transpiratie.

Deze als de andere modellen van ook het merk Tantä (met een urban look & feel) en Batela, allebei uit het Spaanse Baskenland, zijn te bestellen bij Originalshop.

De gratis bekers worden automatisch meegestuurd bij je bestelling. Voeg de bekers toe aan je bestelling en gebruik kortingscode regenjas.

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.