Het wordt vrolijk op straat!

0

…met de nieuwe Limited Editions modellen van Electra Bicycle

Electra Bicycle breidt de Cruiser-serie uit met drie nieuwe modellen in een beperkte oplage. Niet alleen het karakteristieke design is typerend voor dit trendy merk uit Californië, maar ook de gepatenteerde en meermaals bekroonde Flat Foot-technologie. Dames worden getrakteerd op de nieuwe modellen Page en Tapestry en heren worden overtuigd door de Men’s EBC `93 Attitude Cruiser.

De ontwerpers haalden hun inspiratie voor de nieuwe bikes uit de mode- of muziekwereld en uit reizen of de natuur. Elke Cruiser vertelt aan de hand van de complexe kleurencombinaties en patronen zijn geheel eigen verhaal en verrast met details. „De collectie van dit jaar is het bewijs dat overal inspiratie te halen valt, want wij bij Electra zien in alles kunst” aldus Robin Vallaire, Creative Director bij Electra. „Wij proberen altijd de grenzen van het mogelijke af te tasten, waarbij wij de fietsen zien als leeg canvas, waarop wij ons creatief kunnen uitleven. Dat kan gaan van het overbrengen van klassieke autodesigns op het frame van de bikes tot een weerspiegeling van de schoonheid van de natuur door te spelen met licht en kleuren.”. Roinkende woorden, maar hoe dan ook: ze ogen super mooi de Cruisers! https://www.electrabike.com

 

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.