Fietsen door het water

0

Hoe leuk is dat? De fietsbeleving Fietsen door het water in Bokrijk (B) staat in de nieuwe top-100 lijst van het gerenommeerde Amerikaanse TIME Magazine. Deze Greatest Places 2018-lijst doet aanbevelingen voor de beste plekken ter wereld om nu te bezoeken. Niet zomaar wat bestemmingen, maar spraakmakende en innovatieve reisdoelen, ver van de platgetreden paden. De provincie Limburg, al vele jaren een geliefde fietsregio, is dan ook zeer ingenomen met de vermelding.

FietsActief heeft natuurlijk een neusje voor dat soort plaatsen, vandaar dat deze fietsbeleving onderdeel is van de fietsroute Lage Kempen uit de Streekgids van FietsActief nummer 5! Ben je van plan deze te zijner tijd te rijden, wees dan niet verrast als je enthousiaste Amerikanen tegenkomt. Uitroepen als ‘cool’ of ‘awesome’ zullen je wellicht om de oren vliegen. Terecht, want al rijdend dwars door deze vijver in natuurgebied De Wijers zie je, voel je, ruik je het water en raak je het zelfs aan. Zonder nat te worden. En je krijgt er een mooi panoramisch zicht op het nabijgelegen Openluchtmuseum Bokrijk bij bovendien. Great!

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.