Fijn nieuw fietsadres in Düsseldorf: Das Tour (met stadstours!)

0
Het nieuwe 25hours Hotel Das Tour is sinds afgelopen voorjaar een fijne nieuwe stek in de wijk Le Quartier Central, in Düsseldorf. Een super uitvalsbasis voor fietsers: je vindt er een fietsenwinkel, er worden fietstochten georganiseerd en het hotel heeft een leuke eigen kaart met fietsroutes ontwikkeld.
Hoogtepunten zijn het restaurant en de bar: The Paris Club, verdeeld over twee verdiepingen. In het restaurant op de 16e en in de bar – een verdieping – geniet je van een spectaculair uitzicht over Düsseldorf. In tegenstelling tot het elegante restaurant ademt de bar van de Parijse Club de informele sfeer van een kunstenaarsatelier, waar je nipt van Franse cocktails. Het wellnesscentrum op de 14e verdieping heeft ook een mooi zicht op de stad.
Slapen in Franse of Duitse sferen
De kamers zijn echte Franse ‘chambres’ met een dromerige artistieke charme, ingericht in warme tinten. Of heb je toch liever de rechte lijnen en heldere kleuren van de Duitse kamers? In de Melange Suites vind je een mooie mix van beide stijlen.
    
Hotel met fietsenwinkel
Op de begane grond ligt een Frans café, Café La Tour. Voor verse bloemen en leuke woonspulletjes kun je terecht in de aangrenzende bloemenwinkel. En er is een fietswinkel met fietsen en accessoires.
Fietstour door Düsseldorf op hippe fietsen
Düsseldorf is een van de beste fietssteden van Duitsland. Vanuit het hotel rijd je je rondjes in stijl, op  fietsen van  Schindelhauer. Gidsen Siegfried, Ludwig, Viktor of Lotte wachten je op voor een ontspannen rondleiding door de wijk op een fiets. Er is ook een speciale kaart gemaakt met de mooiste routes van de stad – je vindt ‘m hier!

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.