Bokken-Rollen: nieuwe culi Bokkenrijder fietstocht in Zuid-Limburg

0

Eindelijk is het wat minder heet: perfect fietsweer! Tijd voor een mooie en verrassende route. Bokken-Rollen in Schinnen is een nieuwe culinaire fietstocht door de Bokkenrijdersgeschiedenis van Schinnen. Onderweg geniet je van vier lekkere traktaties, in het thema van het roerige Bokkenrijdersverleden van de streek.

Het buitengebied van Schinnen ontdek je op een heel bijzondere manier tijdens deze culinaire fietstocht. Schinnen was in de 18de eeuw berucht, dit was het centrum van de legendarische Bende van de Bokkenrijders. Tijdens de culinaire fietstocht Bokken-Rollen fiets je langs meerdere locaties die iets te maken hebben met deze roerige tijd.

Sfeervolle adresjes

Op vier gastvrije locaties neem je een pauze van de Bokken-Rollen route, die de fietsknooppunten volgt door dit mooie stukje Zuid-Limburg. Je komt langs Gasterij Kasteel Terborgh, Kasteel Doenrade, Gasterie Dobbelsteyn en Brasserie De Muldermolen, hier geniet je telkens van een culinaire Bokkenrijder traktatie.

    

 

 

 

 

Praktisch

De Bokken-Rollen fietstocht kan worden gefietst van woensdag t/m zondag van 10.00 tot 17.00 uur. De fietstocht is verkrijgbaar bij de deelnemende horecalocaties – waar culinaire Bokkenrijder hapjes te proeven zijn – en online via www.limburgwinkel.nl & www.schitterendschinnen.nl. Prijs: € 9,95.

Beeld: VVV Zuid-Limburg 

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.