Van Stael

0

De start vond plaats op het eiland Île de Noirmoutier, de 105e editie van de Tour de France. Deze tocht der tochten was de inspiratiebron voor Van Stael, de stijlvolle retrofiets van Gazelle.

TdF

Voor de Van Stael liet de ontwerper zich inspireren door dé klassieker der wielrentochten: de Tour de France. Eyecatcher is het stoere stalen frame, dat nostalgie verbindt met een moderne uitstraling. Z’n rijgedrag is lekker direct en heel wendbaar, waardoor je tijdens je rit een sportief gevoel krijgt. Net als de echte Tour-bikes is de Van Stael vergeleken met andere fietsen laag in gewicht.

Staal

De Van Stael is een opvallende fiets, waarbij het Brooks-zadel en handvaten zorgen voor net die finishing touch. Hij is uitgerust met extra sterke spaken en RVS spatborden met een chroomlook. Voor de dames verkrijgbaar in trendy green eyes of ivory, mannen stelen de show met stoer petrol of dust. Handig: je kunt ‘m uitbreiden met voor- en achterdrager. De Van Stael is verkrijgbaar vanaf €829. www.gazelle.nl

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.