Nieuwe bankjes in Zuid-Holland? Beslis mee!

0

Fietsen door Zuid-Holland? Heerlijk! Natuurlijk wil je daarbij soms even uitrusten op een bankje. Om iets te eten of te drinken. Of om van het prachtige uitzicht te genieten. Goed nieuws: dat kan straks op heel veel nieuwe plekken. De provincie plaatst namelijk 100 nieuwe bankjes, zodat op meer locaties langs de fietspaden aantrekkelijke rustpunten komen.

Nog beter nieuws: jij kunt meebepalen waar ze komen te staan! Hoe je dat doet? Direct via je smartphone, of thuis via je tablet, laptop of PC, kun je je favoriete plek doorgeven. Op de 100 mooiste locaties worden de bankjes daadwerkelijk geplaatst. Daarbij wordt ook rekening gehouden met verkeersveiligheid en de spreiding van de bankjes over de provincie.

Tot en met 31 augustus kun je je voorkeur doorgeven. Wie weet zit jij straks wel op je favoriete stek op je ‘eigen’ bankje! Ga naar Nieuw bankje!

De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.