Farm & Country Fair: een echte Engelse traditie

0

Op 22, 23 & 24 juni kun je de sfeer proeven van een echte Engelse plattelandsshow op de Farm & Country Fair in Aalten. Het terrein is opgedeeld in handige themapleinen, zoals het wolplein, het vintage plein en alle dierendorpen. Ook leuk om te zien zijn de honderden shows en de bloemrijke aankleding van het hele terrein.

Ga shoppen bij 400 zeer gevarieerde winkels met prachtige producten, lekker eten, deelnemen aan workshops, genieten van exposities, akoestische muziek en een bos vol gekkigheden. Duizenden dieren, moderne landbouw, een doorlopend showprogramma: volop verrassing en actie, maar ook heerlijk rustige plekken. Een heerlijk belevenisfestival voor elke leeftijd.

Themapleinen

Je kunt er wel 60 (!!) rassen schapen en geiten bewonderen of smullen van allerlei boerenlekkers, rechtstreeks van de producent. Hippe foodtrucks, een kooktheater met doorlopend demo’s, winkeltjes met zelfgemaakte streekproducten en een pop-up restaurant maken het een must voor foodies. Een deel van het terrein is ingericht met vintage producten. Van bijzondere oldtimer voertuigen tot het oergezellige vintage café. Kom kijken bij de loopgraven uit de Tweede Wereldoorlog, compleet met legervoertuigen, displays en re-enactors. Het gekke follybos vol rariteiten en zinloze bouwwerken ligt net naast de countryfair. Bezoekers mogen tijdens de openingsdagen gratis naar binnen. Live muziek zorgt voor een leuke sfeer.

Meer info: http://www.countryfair.nl/ 

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.