Dalauro: gastvrij adres wordt nóg leuker

0

Dalauro is een B&B in Zuid-Limburg waar het woord gastvrijheid wel lijkt te zijn uitgevonden. Hier weten ze nog wat echt gastheerschap (en gastvrouwschap!) echt inhoudt. Met de recente restyling is dit heerlijke plekje nóg meer de moeite waard geworden.

De boerderij in het Limburgse Eys heeft een complete makeover gekregen. De gastenkamers en ook de gastentuin werden helemaal aangepakt. Ook al zo leuk is het fietsarrangement dat Dalauro heeft samengesteld. Je gaat niet simpelweg met een routebeschrijving op pad: een fietsgids neemt je mee De route wordt naar wens samengesteld, met of zonder kuitenbijters. Helemaal volgens de Dalauro aanpak! Geniet hieronder vast van het fijne sfeertje – maar vergeet niet ‘in real life’ langs te komen, want die befaamde gastvrijheid beleef je toch stukken minder goed met je neus tegen het beeldscherm : )

                     

Meer info: https://www.dalauro.nl/

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.