Bijzondere B&B’s in de IJsseldelta & Hanzesteden

0

Een heerlijk fietsgebied voor een mooi zonnig weekend: de IJsseldelta, met historische Hanzesteden als Zwolle, Kampen en Hasselt. Fietsen langs het water, even door een mooi stadje slenteren en een terrasje pikken: vakantiegevoel ten top. Helemaal leuk vanuit een van de bijzondere B&B’s die wij je tippen!

Wist je dat er in Nederland wel 9 Hanzesteden zijn? Ze liggen deels langs de IJssel, waar je mooi kunt fietsen langs de groene uiterwaarden. Meer info www.visithanzesteden.nl

Gratis routes download je hier.

Wie, wat & waar: de Hanzesteden

De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."

Bijzondere B&B’s 

Een weekendje fietsen wordt nog leuker vanuit een bijzondere logeerplek. B&B De Boerderij bijvoorbeeld, prachtig gelegen aan de dijk langs de IJssel, tussen Hattem en Zalk. Precies op de grens van het polderlandschap en het uiterste puntje van de Veluwe. Het ontbijt is zo uitgebreid dat je nog iets mee kunt nemen voor een picknick later op de dag. Boetiekhotel Kampen vind je pal aan de rivier de IJssel in een karakteristiek pand. Nog niet zo lang geleden is het compleet verbouwd en ingericht in een stijl die past bij het Jugendstil gebouw, met een knipoog naar nu. De kamers zijn allemaal lekker ruim en bieden uitzicht op de IJssel, of het historische centrum van Kampen. Bij mooi weer kun je ontbijten in de tuin die tegen de historische stadsmuur aanligt – ook een fijn stekje voor een drankje na je fietstocht.

De kleine luxe B&B de Langenlee ligt in het buitengebied, aan het Rondje Zwolle: een mooie fietsroute van 44 kilometer. Twee fietsen staan voor je klaar, er is een afgesloten ruimte voor eigen fietsen en je vindt er ook een oplaadpunt voor e-bikes. B&B De Pieper Horizon is genoemd naar het het prachtige weidse polderlandschap “de Pieper”. Het gastenverblijf bestaat uit twee appartementen en een luxe wellnessruimte compleet met een ligbad, stortdouches, sunshower en sauna. Verwennerij na een lange dag in de buitenlucht!

Meer info: www.ontdekdeijsseldelta.nl

Of bezoek de website van Visit Oost!

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.