Jan Janssen 50th Anniversary Model

0

Op 6 februari meldden we al dat er een speciaal model bij Jan Janssen zat aan te komen. Geen Trekking bike of E-bike, maar een onvervalste racefiets. Deze werd onlangs op de Bike Motion beurs onthuld.

50 Jaar geleden

De reden: Jan won de Tour in 1968. 50 Jaar geleden. En dus: 68 stuks van het 50th Anniversary Model zijn er beschikbaar. Je dient in te schrijven en dan koop je voor 4468 een stalen chroommolybdeen frame met full carbon voorvork en een 11-speed Campagnolo Potenza ( zilver) groep met custom stuurpen, Brooks C15 zadel, Vredestein Fortezza Superior banden en een Ritchey Zeta wielset. De fiets zal worden overhandigd in de fabriek in Hoogerheide door Jan zelf ; op de dag dat de Tour van 2018 van start gaat. http://www.janjanssen.nl

Deel.

Over de auteur

Comments are closed.